Wij bieden u een scala aan diensten ten behoeve van Windows PC's en laptops. Vooral op software installatie, onderhoud en herstel staan we ons mannetje en zolang het moederboard of de powersupply niet defect zijn, kunnen we uw PC meestal weer aan de praat krijgen.

Windows ondersteuning

Ervaart u problemen met uw Windows PC of laptop? Onze jarenlange ervaring met het oplossen van Windows problemen leidt vrijwel altijd tot een adekwate oplossing. We komen bij u langs en proberen de problemen lokaal op te lossen. Komen we we er niet uit, dan betaalt u helemaal niets; no cure, no pay dus.

Windows (her)installatie

Indien nodig, installeren we Windows helemaal opnieuw op uw PC/Laptop, uiteraard nadat we alle kritische data hebben veiliggesteld. Hebt u zelf geen Windows-licentie (meer), dan hebben wij nieuwe licenties tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Windows optimalisatie

Er zijn diverse middelen beschikbaar om uw PC/Laptop te optimaliseren. U kunt hierbij denken aan het vervangen van uw harde schijf (HD) door een 'geheugen' schijf (SSD), die de PC direct een stuk sneller maakt. Dit geldt in het bijzonder voor wat oudere PC's. Vanzelfsprekend zetten we in dit geval uw werkende Windows installatie transparant over naar de nieuwe SSD.

Ook het uitbreiden van het interne geheugen zet zoden aan de dijk, zij het wat minder effectief als een HD-vervanging.

Tenslotte is er ook snelheid te vedienen door uw beveiligingssoftware onder de loep te nemen. In de meeste gevallen volstaat de standaard Windows Defender software, waardoor u wellicht en een licentie op beveiligingssoftware bespaart en een snellere PC ervaart.

Migratie naar nieuwe/andere PC

Hebt u een nieuwe of ander PC/Laptop aangeschaft en u wilt alle applicaties, data en mail overzetten naar de nieuwe PC? Wij staan u graag terezijde met adekwate hulpmiddelen en kennis.

Het is voor ons geen enkel probleem als u de nieuwe PC/Laptop zelf ergens anders hebt aangeschaft, aangezien dienstverlening ons belangrijkste verdienmodel en motto is.