Tablets maken ook vanzelfsprekend deel uit van onze dienstverlening. Wij staan u graag bij om u te adviseren bij de aanschaf van een tablet en, na aanschaf, ook al heeft u die waar dan ook gekocht, staan we u graag bij om al uw gegevens en data naar het nieuwe apparaat om te zetten.

Advies bij aanschaf

In veel voorkomende gevallen is er wel interesse om een tablet aan te schaffen, maar weet u niet waar te beginnen en wat nu wel voor uw situatie het meest geschikt is. Wij geven u graag advies zonder enige verplichting om het apparaat via of bij ons aan te schaffen.

Ondersteuning en gebruiks-instruktie

Komt u er niet uit of ontbeert het u aan voldoende kennis? Wij helpen u graag op weg, zodat u vertrouwd raakt met uw fraaie digitale apparaat.

Mail-inrichting op uw tablet

Elke tablet is met de juiste (meestal kosteloze) applicaties in staat om al uw mail te ontvangen en te versturen, waardoor een (verouderde) PC of laptop volledig overbodig kan worden. Wij hebben de kennis, u het plezier ....

Printen vanaf uw tablet

In vrijwel alle gevallen is het mogelijk om uw gegevens (mail, berichten, documenten, bijlagen, webpagina's) af te drukken op een draaloos aangesloten printer. Wij helpen u graag uw print-wensen in te vullen voor uw bestaande printer(s) of een nieuw aan te schaffen printer.