Wij verzorgen diverse webdiensten om u in staat te stellen een website op het world wide web te tonen. Wij maken als reseller gebruik van de webservers en websoftware van een gerenommeerd bedrijf, waar wij uw website inrichten, plaatsen en onderhouden.

Webhosting

Wij maken gebruik van betrouwbare en up-to-date onderhouden servers voor het hosten van uw website en bieden op dat gebied diverse pakketten aan om uw website in te richten. Binnen deze paketten kunnen wij diverse standaard applicaties voorinstalleen (bv. het gratis product WordPress), zodat u desgewenst onmiddellijk aan de slag kunt om (zelf) uw website te (laten) bouwen..

Elk hostingpakket bevat altijd uitgebreide mail-diensten, waarmee u op ruime schaal uw mail-wensen kunt inrichten.

Domeinregistratie

Het beginpunt van elke website is de registratie van de door u gekozen (nog vrije) websitenaam. Wij vorzorgen gaarne de noodzakelijke registratie, zodat de website vindbaar wordt op het world wide web. Vanzelfsprekend kunnen er ook diverse subdomeinen gedefinieerd worden, waardoor u afzonderlijke websites vindbaar en benaderbaar kunt inrichten.

Webdesign

Een website nodig? Wij zijn al jaren vertrouwd met het maken van websites, ooit begonnen met ontwerpsoftware Dreamweaver en Joomla, in de tegenwoordige tijd vrijwel altijd op basis van het gratis Content Management Systeem WordPress. Met behulp van een CMS bent u, indien u dat wenst, zelf in staat uw website te (laten) onderhouden, omdat de daarvoor noodzakelijke software op de website zelf staat. In nauwgezet overleg met de klant ontwerpen we een website, meestal op basis van een door u gekozen thema en functionaliteit. De doorlooptijd is daardoor kort en de varieteit en onderhoudbaarheid uiterst efficient.

Heeft u al een website, ongeacht de hoistingprovider, en wilt u dat wij uw WordPress website bijwerken dan wel onderhouden? Wij staan u graag terzijde.

Maildiensten

Geen behoefte aan een website, maar wel peroonlijke of zakelijke mail-faciliteiten? Ook in dit geval kunnen wij iets voor u betekenen.

Verhuizing website

Heeft u om wat voor reden dan ook behoefte hebben om uw website naar onze webservers te verhuizen, dan kunnen we dat voor een vast laag tarief snel en gemakkelijk voor u uitvoeren.