Hardware

Software

Levering standaard apparatuur

Wij zijn in staat u vrijwel alle apparatuur te leveren, echter, we hebben zelf niets op voorraad. Wilt u bepaalde apparatuur aanschaffen (bv. desktop, laptop, printer,etc) , dan adviseren wij u graag bij uw keuze. Volgt u ons advies, dan kunt u zelf de apparatuur online bestellen bij een van de grote commerciele leveranciers als Mediamarkt, Coolblue, BCC, etc . Zodra uw apparatuur bij u is afgeleverd, komen wij desgewenst de bestelde configuratie installeren en migreren.

Ziet u echter op tegen het zelf online bestellen van apparatuur, dan voeren wij de bestelling op onze naam en op onze kosten voor u uit. De factuur, die wij van de leverancier ontvangen, ontvangt u uiteindelijk als bijlage bij onze eind-factuur, waarin alle gezamenlijk kosten worden vermeld (advies, bestelling, installatie, migratie en vanzelfsprekend de bestelde/geleverde apparatuur).

De prijs, die u betaald voor de apparatuur is exact dezelfde prijs, die wij betalen; ons verdienmodel bestaat dus voornamelijk uit dienstverlening; de meegeleverde originele factuur van de leverancier is uw garantiebewijs bij eventuele problemen.

Regelmatig hardware in de aanbieding

Het komt regelmatig voor, dat we specifieke apparatuur (Hard Disks, Solid State Disks, laptops en of desktops, iPads) tijdelijk in een aantrekkelijke aanbieding hebben via een eigen leverancier.
Interesse? Geef een belletje of stuur een mailtje en wellicht zit er iets voor u bij.

Software (License only)

Wij kunnen u zeer aantrekkelijkeprijzen licenties van Windows producten leveren (Windows 10, MS Office, Adobe, Anti-Virus, Nero, EaseUS, MS Visual Studio, etc). U moet wel zelf voor de download van de producten/product-installatie software zorgen; in de praktijk blijkt dit nauwelijks tot problemen te leiden.

Interesse? Geef een belletje of stuur een mailtje en wellicht zit er iets voor u bij.